Bolj morsko:
- goveja juha
- tagliete z morskimi sadeži
- zelena solata
JUHA
Jušno osnovo sem si pustila od včeraj, danes pa sem samo dodala korenček in por. Zasipala pa sem z razžvrkljano jajčko.
TAGLIETE Z MORSKIMI SADEŽI
Najprej sem začela delati omako; na olivnem olju sem popražila malo pora, dodala strt česen in zmrznjene morske sadeže. Ko so se odtalili, sem začinila s peteršiljem in dolila malo vode, v kateri so se kuhale testenine. Čez čas sem sadežem dodala kečap in premešala. Po potrebi sem zalila še z malo vode. Na koncu sem začinila še z baziliko in origanom.
V vmesnem času sem v slani vodi skuhala tagliete, jih odcedila in vmešala v omako. Servirala sem na krožnik in posula z naribanim parmezanom.
SOLATA
Mehka zelena solata s česnom in rdečo papriko.
Ni komentarjev:
Objavite komentar