nedelja

Jedilnik, 1. 11. 2015

Praznično kosilo:
  • juha z rezanci
  • sv. zrezek s čebulo
  • pečen krompir s hokaido bučo
  • kuhana zelenjava
  • solata
ZREZEK S ČEBULO
Dva zrezka (kareja) sem potolkla in solila ter popekla v ponvi. V njej sem potem popražila nasekljano čebulo, dodala zrezka in zalila z jušno osnovo ter dušila.

PEČEN KROMPIR Z BUČO
Krompir sem narezala, začinla s soljo, rožmarinom in olivnim oljem ter dala pečt v pečico. Čez čas sem dodala še na kocke narezano hokaido bučo, da se je oboje skupaj speklo.

KUHANA ZELENJAVA
Malo cvetače in brokolija sem skuhala na sopari, da malo poživi celotno kosilo.

SOLATA
Tokrat sem kupila repincil in ga pripravila s kuhanim krompirjem. Mnjami.

Ni komentarjev:

Objavite komentar