sobota

Jedilnik, 26. 9. 2015

Danes:
  • juha
  • tortilje
  • solata
TORTILJE
Naredila sem omako iz mletega mešanega mesa. Najprej sem popražila šalotko, dodala meso in ga solila. Čez čas sem dodala na kocke narezano papriko, par češnjevih paradižnikov, koruzo in rjavi fižol. Spet sem malo popražila, potem pa zalila s paradižnikovo omako. Začinila pa sem še s čilijem, origanom in baziliko ter nasekljanim peteršiljem.
Tortilje sem najprej namazala z mešanico kisle smetane in zenfa, nato pa nadevala z mesom in sirom. Enako sem naredila po vrhu in jih potem spekla.
Super dobre so bile. Tudi mojemu sinu sem eno naredila in je celo pojedel. Nisem mogla verjet. 
Zraven pa sem pripravila gentile solato, itak da kupljeno, pa s koruzo. 



Ni komentarjev:

Objavite komentar