torek

Jedilnik, 21. 1. 2014

Samo zame:
  • čevapčiči
  • popražena zelenjava
ČEVAPČIČI
Danes sem samo zase kuhala kosilo, zato sem si čisto enostavno stvar pripravila. Čevapčiče sem v ponvi popekla. Slastni so bili. Itak pa sem morala zraven še gorčico dodati. Brez tega pri čevapih ne gre. 

ZELENJAVA
V drugi ponvi pa sem na zaseki najprej popražila malo pora. Dodala sem še na koščke narezano rdečo in rumeno papriko in proti koncu še na drobno narezan ohrovt. Začinila sem samo s soljo in malenkost origana. Božansko.
Ta zaseka res prida en dober okus. Vsaj meni se zdi. Pa tudi drugače mi je bila kombinacija zelo slastna. Ah, zraven pa sem še kos kruha morala pojesti, da me bo to zdržalo do večera.


1 komentar:

  1. SUPER,SUPER,SUPER.
    Včasih je več manj! In tudi meni ni več vedno čarat. Nekaj preprostega pa ravno tako hvaleženega in za želodček :D
    Recimo polenta in mleko, ali pa testenine z drobtinicami, ali pa samo dober domač kruh iz krušne peci + sardine ali tuna...
    Čar je tudi v skromnosti, a drži?

    OdgovoriIzbriši