Danes:
- goveja juha
- kisla repa s fižolo
- popečena poli klobasa (polika)
GOVEJA JUHA
Skuhala sem torej juho, zasipala pa sem jo z domačimi rezanci. Seveda sem si pustila nekaj še za jutri. Zdaj pa samo še moram razmisliti, kako se naj čimbolj elegantno rešim tistih jušnih kock, ki jih ne bi rada več uporabila.
KISLA REPA S FIŽOLO
POPEČENA POLIKA
Pa da ne bi predolgo se valjala po hladilniku, sem jo danes že kar pri kosilu nekaj porabila. Narezala sem jo na malo debelejše rezine, ki sem jih v ponvi na obeh straneh popekla. Slastno. Nečakinja še je prišla na kosilo in je izjavila, da sem danes skuhala najboljše kosilo vseh časov. Kaj nene polika vse naredi.
Ah ja, še malo govedine kuhane je bilo. Pa itak, da sem jo sama pojedla.
Pa še malo glasbene spremljave.
Ni komentarjev:
Objavite komentar