nedelja

Jedilnik, 7. 10. 2012

Lunch na izi:
  • juha
  • hrenovke
  • špinača (domača)
  • pire krompir
JUHA
Počakaš, da zavre voda. Daš not eno jušno kocko. Malo pustiš, da vre. Zasipaš z rezanci (npr.). Počakaš, da se skuhajo. Serviraš. Poješ.

HRENOVKE
Vedno kupim hrenovke s sirom; tak dobre so mi. Dam v mrzlo vodo, počakam do vretja in izklopim. Čist simpl.

ŠPINAČA
Letos sem imela na vrtu ogromno špinače, pa sem jo kuhano in spasirano dala v zmrzovalnik. Zdaj pa jo po potrebi/želji uporabljam. Tokrat sem jo segrela, dodala začimbe (sol mostly) in mleko pa malo kisle smetane. Aja, pa še česen. Tak po filingu in okusu:)

PIRE KROMIR
Hitro gotovo, pa dosti dela ni z njim.

Ni komentarjev:

Objavite komentar