nedelja

Jedilnik, 14. 10. 2012

Mnjami dobro kosilo:
  • paradižnikova juha
  • piščančji cordon blue
  • riž s koruzo
  • rdeča pesa
PARADIŽNIKOVA JUHA
Narejena iz domačega paradižnika ... z mojega vrta:) Recept sem našla nekje na internetu in mi je zelo všeč. Paradižnik, čebulo in slanino (narezano vse na kocke) popražim v loncu; solim; zalijem z vodo in pustim, da se en čas kuha. Občasno premešam in dolijem vodo. Po nekaj časa, recimo 20 min, juho precedim, da ostane samo tekočina. Po želji začinim s soljo in baziliko. Serviram pa s kislo smetano in koprom. Paše tak malo za spremembo.

PIŠČANČJI CORDON BLUE
Kupljeni; že panirani; samo na olju počasi cvrem. No biggie:)

RIŽ S KORUZO
Riž dam kuhat, tako kot se pač mora. Zraven dodam malo koruze s pločevinke. Za barvo in okus...

RDEČA PESA
... vložena, domača, dobra.

Ni komentarjev:

Objavite komentar