sreda

Jedilnik, 17. 10. 2012

Kosilo, kosilo, kosilo:
  • juha
  • pečena piščančja bedra
  • pijan krompir z zelenjavo
  • mešana solata (repincl, paradižnik, paprika, nariban korenček)
PEČENA PIŠČANČJA BEDRA IN PIJAN KROMPIR
Krompir sem narezala na kocke; dodala na kolobarje narezan korenček, papriko, paradižnik in por. Začinila s svežim peteršiljem, drobnjakom, soljo in zalila z deci belega vina. Vse to sem dala v hladilnik za pol ure, da se je malo mariniralo. Nato sem v ponev dodala posoljene bedrce, dolila malo vode in dala v pečico. Zraven sem dala tudi krompir, da se je skupaj peklo. Po nekaj minutah sem bedre prelila z olivnim oljem. Pekla sem dobro uro pri 200 stopinjah.

SOLATA
...dobra je bla.

Ni komentarjev:

Objavite komentar