Nedeljsko kosilo:
- juha
- popečen puranji zrezek
- ajdova kaša z gobicami
- solata
Tokrat sem dala kuhat sv. kost + vse ostale stvari, ki pašejo zraven (peteršilj, por, čebula, začimbe). Skuhano sem precedila in dodala korenček (baby). Ko je bilo kuhano, sem zasipala z razžvrkljano jajčko. Dobra je bila.
POPEČEN PURANJI ZREZEK
*Ko sem dobila rožmarin, sem ga nekaj uporabila za olje. V steklenico sem dala dve vejici rožmarina, pet strokov česna in prelila z olivnim oljem. Zdaj se je že fajn prepojilo z okusom in trenutno uporabljam samo tole olje, kadar rabim olivno olje.
AJDOVA KAŠA Z GOBICAMI
Ajdovo kašo sem skuhala v jušni osnovi, se pravi od juhe, ki sem jo kuhala. Dodala sem še en lovorjev list. Kašo sem pustila, medtem časom pa sem pripravila gobice.
SOLATA AUTUNNO
Za solato sem pogledala, kaj se nahaja na vrtu. Našla sem še en rdeči radič, eno papriko, en paradižnik in vse to uporabila za tole jesensko solato.
Za optimistični pogled na današnji deževni dan pa priporočam tole pesmico. Tudi film se splača pogledat, ker je zelo dobra komedija.
Za optimistični pogled na današnji deževni dan pa priporočam tole pesmico. Tudi film se splača pogledat, ker je zelo dobra komedija.
Ni komentarjev:
Objavite komentar