sreda

Jedilnik, 26. 11. 2014

Danes:
  • goveja juha z rezanci
  • popečen piščančji file
  • ajdova kaša z gobicami
  • solata
POPEČEN FILE
Pol prsi sem prerezala na pol in jih solila. Potem pa sem jih popekla v ponvi na sezamovem olju. Mnjami.


AJDOVA KAŠA Z GOBICAMI
V jušni osnovi sem skuhala ajdovo kašo. V ponvi sem najprej popražila nasekljano čebulo, nato sem dodala narezane šampinjone, ki sem jih začinila s soljo in peteršiljem. Vse skupaj sem popražila, dodala kuhano kašo in zalila s sladko smetano. Vmešala sem še malo žličke kisle smetane in še maličko pokuhala. Odlično.

SOLATA
Dve vrsti radiča in kuhan krompir. Sicer radič ni ravno moja najljubša solata, a sva ga vseeno pojedla celo skledo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar