nedelja

Jedilnik, 16. 11. 2014

Danes:
  • goveja juha z rezanci
  • meso
  • pečen krompir
  • kuhan brokoli
  • solata
MESO
Včeraj sem dobila par kosov sv. pečenke (flam) in par kosov pohanega pišeka. To sem dala v toplo pečico, da se je pogrelo. Mnjami.

PEČEN KROMPIR
Kifeljčar sem obelila in narezala na kose in dala na pekač. Začinila sem z nasekljano čebulo, peteršiljem, soljo in olivnim oljem. Pekla sem približno tričetrt ure na 180 stopinjah.

KUHAN BROKOLI
Ena lepa glava brokolija mi je celo zrastla na mojem vrtu. Danes sem jo končno vrezala, drugače bi verjetno pobegnila v cvet. Umila sem ga, narezala na cvetke in jih skuhala na sopari.

SOLATA
Malo rdečega radiča, malo endivije in malo še ene zelene solate.

Ni komentarjev:

Objavite komentar