četrtek

Jedilnik, 7. 2. 2013

Danes:
  • goveja juha
  • pečena rebra
  • pohana piščančja prsa
  • riž
  • zelena solata
JUHA
Skuhala sem govejo kost (ok no, kost se glih ni skuhala:), seveda sem dodala vso ustrezno zelenjavo zraven in začimbe. Zasipali pa smo si z zlatimi kroglicami.

PEČENA REBRA
Kot vedno sem rebra najprej pokuhala. Nato pa sem jih dala na pekač in začinila z rožmarinom, čebulo, olivnim oljem in vodo, v kateri so se kuhale. Pekla sem več kot eno uro. Vmes sem dolivala vodo in enkrat obrnila. Pred koncem sem vključila žar funkcijo. Dobre so bile.

POHAN MESEK
Belo meso sem narezala na zrezke in jih posolila. Spanirala in spohala. Hitro pripravljeno.

RIŽ
Skuhan.

ZELENA SOLATA
...

Ni komentarjev:

Objavite komentar