Danes:
- juha
- rezanci s svinjino in ananasom
- solata
JUHA
REZANCI S SVINJINO IN ANANASOM
Najprej sem se lotila priprave omake, ki bi naj bila kao po vzoru kitajske kuhinje, a se že z letala vidi, da temu ni tako.
Ok, zdaj sem malo zašla. Aha, ingver. No, da dokončam. Proti koncu sem dodala še ananas s kompota. Sok sem zmešala s kečapom in ga vlila k mesu; nekaj koščkov ananasa pa sem prav tako dodala k mesu. Malo sem še popražila/podušila.
V vmesnem času sem skuhala kitajske jajčne rezance, ki sem jih seveda odcedila. Narezala sem jih tudi na manjše kose in vrgla v omako.
Jed, je bila okusna, a za najin okus je bila premočna.
Še vedno domača, čeprav sem se je zdaj že malo navolila. Razmišljam, da bi si jutri nekaj drugega omislila.
:D ... si me pa prav nasmejala. Drugače me je pa ta omaka kar zamikala ... jo moram enkrat narediti ... z majhnim koščkom ingverja ;)
OdgovoriIzbrišiHehe, res majhnim oz. odvisno od okusa. Midva nisva preveč navdušena nad močnimi okusi, zato sva se kar malo mantrala pri kosilu. ;)
IzbrišiOmaka pa je meni res dobra. Jaz imam rada sadno-mesne kombinacije.