nedelja

Jedilnik, 16. 2. 2014

Preprosto kosilo:
  • juha
  • šmorn
  • solata
JUHA
Juho je skuhala tašča, jaz sem jo nam trem samo zasipala z mojimi rezanci. Svoje sem tako porabila, zdaj pa mi je mama dala celo vrečko njenih. Tak, da še en cajt nem svojih delala.

ŠMORN
Danes gremo še na koline, zato sem pripravila samo tole preprosto jed. Naredila sem jo z treh jajc, 2,5 dl mleka, sedem žlic moke in soli. Popekla sem v ponvi. Mnjami.

SOLATA
Mehka zelena solata. Naredla sem jo s česnom in bučnim oljem, itd...

2 komentarja:

  1. ŠMOOOOOOOOOOREN!!! Jaaaaaaaaaaaaaaa. Sedaj pa bi pasale one sličice iz Kulinarike, ampak ker jih ni, vem pa da poznaš vse in svašta, bom IMAGINARNO pripopal---> OTRČEK z ROKICAMI V ZRAKU, pa eno planiko, pa en objem, PALEC GOR, pa CEDIM SLINE in PLOSK PLOSK.

    Zakaj vse to???
    ZATO, KER SEM ŠMORNOHOLIIIIIIIIIIIIK. Sploh tistega šolskega a vsekakor tudi tvojega. A veš, hehe, boš rekla kakšen trot, da vedno, ampak res IMMER ko grem k staršem na obisk maman niti ne vpraša več kar si želim za večerjo kajti ona VE, ve da si sinček edinček želi MAMIN BOŽANSKI šmoren. slin slin.
    Saj veš, koliko mi pomeni takšna družinska idila, preprosta a meni tako posebna MIŠELIN hrana ter hvaležnost.
    Vse kar si dodam je skuta s proteini. Kombinacija mi pričara nasmeh na obraz, papcam pa pol tale obrok cirka urco. počasi in uživam.

    JAAAAAAAAAA.
    Kar dalje tako in tvoje dete bo vedno NASMEJANO in VESELO!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Šmorn je res odličen in tudi jaz ga obožujem. V šoli sem ga jaz z veseljem jedla, tako kot vsi ostali.
      Hvala za tako prisrčen komentar.

      Izbriši