Tokrat:
- zelenjavna juha (naprosila pri tašči)
- piščančji zrezek v čebulni omaki
- pire krompir
- kuhan brokoli
- paradižnikova solata
ZREZEK V ČEBULNI OMAKI
Polovičko piščančjih prsi sem narezala na zrezke, jih solila in popekla v ponvi. Potem sem jih vzela ven in v ponev dala narezano čebulo. Malo sem popražila in solila. Dodala sem meso, zalila z vodo in še nekaj minut dušila. Preprosto in okusno.
PIRE KROMPIR
Skuhala sem ga iz novega krompirja; kupljenega, ker svojega nimam več. Naredla sem ga kot običajno, pa je dober bil.
KUHAN BROKOLI
Domač brokoli sem si dala v skrinjo, zdaj pa sem en paketek ponucala. Skuhala pa sem ga na sopari. Nič ni boljšega, kot jesti domačo zelenjavo.
PARADIŽNIKOVA SOLATA
Tudi paradajz je z domačega vrta, lepo se zori in zelo je okusen.
Ni komentarjev:
Objavite komentar