četrtek

Jedilnik, 8. 10. 2015

Danes:
  • juha
  • medena rebra
  • njoki
  • kuhana cvetača
  • solata
MEDENA REBRA
Rebra (pa res lepi kos je bil, ne premasten) sem namazala z marinado, ki sem jo naredila iz kečapa, gorčice, medu, sojine in ostrigine omake, strtega česna in malenkost sezamovega olja. Dala sem na pekač, dolila še malo vode in potem spekla v pečici. Oh, božanske so bile.

NJOKI
Pa hotla sem neko preprosto prilogo naredit, to pa je hitro perajt. Samo v krop sem vrgla, pustila malo vreti in odcedila. Nobenega dela, skoraj.

KUHANA CVETAČA
Tokrat sem morala eno glavo cvetače kupit, ker moja na vrtu poganja samo liste, glav pa ne. No, razen dveh, ki smo ju že zdavnaj pojedli.

SOLATA
Tako kot včeraj in tako kot bo jutri.

Ni komentarjev:

Objavite komentar