Za prste polizat dobro kosilo:
- juha z zlatimi kroglicami
- sv. file v gorčični omaki
- krompir s pečice
- kuhani šparglji
- solata
FILE V GORČIČNI OMAKI
Seveda so bili odlični. Pri tem kosu sv. mesa pa res nimam kaj za zgrešiti. Moj je bil kar navdušen, ko je videl, kakšno kosilo sem pripravila.
KROMPIR S PEČICE
Na pari sem jih skuhala. Kaj se to potem še vedno reče, da so kuhani? Kakorkoli, dobri so bili.
Ta trde dele sem dala kuhat v juho, da so se zmeščali, potem pa sem jih malo narezala (razen tistih ta res trdih špicov) in jih pustila v juhi.
Ta trde dele sem dala kuhat v juho, da so se zmeščali, potem pa sem jih malo narezala (razen tistih ta res trdih špicov) in jih pustila v juhi.
SOLATA
Berivka, še vedno kupljena. Meni na vrtu noče zrasti. Le zakaj?
Ni komentarjev:
Objavite komentar