Tokrat:
- brokolijeva juha
- piščančje bedre v grahovi omaki
- testenine
- kumarična solata
BROKOLIJEVA JUHA
PIŠČANČJE BEDRE V GRAHOVI OMAKI
Bedre sem natrtla s soljo, potem pa popekla v ponvi. Vzela sem jih ven in v ponvi popražila šalotko, dodala sem strt česen in pokuhan grah. Zalila sem z jušno osnovo in dodala kečap, nasekljan peteršilj in mleto sladko papriko.
Zraven sem skuhala moje domače testenine, ki bi naj bile široki rezanci, ampak... So pa vseeno bili okusni, mesek z omako pa je bil odličen.
Domači morki v solati. Slastno.
ZAKON!! Jaz se priporočam za PIŠČANČJE BEDRE V GRAHOVI OMAKI + KUMARIČNO SOLATO!!
OdgovoriIzbrišiNjam njam
Pa veš kak dobro so mi bedrce ratale? Za prste polizat dobre so bile ;)
Izbriši