petek

Jedilnik, 15. 1. 2016

Danes:
  • abecedna juha
  • popečen losos
  • popečena zelenjava
  • solata
POPEČEN LOSOS
Kupila sem zamrznjenega, ker svežega niso imeli. Pa čeprav tudi sveži na ravno ven z morja skočil, je še vseeno boljši kot ti zamrznjeni. Okej, saj je bil za pojest, ampak sem že dosti boljšega jedla. 
Aja, samo popekla sem ga v ponvi na olivnem olju. Začinila pa sem ga s soljo.

POPEČENA ZELENJAVA
V ponvi sem popekla na kocke narezan jajčevec, ki sem ga pred tem solila in fajn stisnila, da je voda odtekla. Dodala sem na kocke narezano papriko (rdečo, rumeno in zeleno), čebulo in na koncu še gobice. Začinila sem s soljo in origanom. Mnjami.

SOLATA
Še vedno zelena solata s kalčki.

Ni komentarjev:

Objavite komentar