Uf, je vroče:
- pečena bedrca
- pečena koleraba & korenček
- zelena solata
- sladica?
PEČENA BEDRCA
PEČENA KOLERABA IN KORENČEK
Občasno pa je treba izstopiti iz okvirja in pripraviti neko bolj nevsakdanjo prilogo. Za danes sem izbrala podzemno kolerabo.
Meni je pečena koleraba bila zelo všeč, malo sladkastega okusa, spominja pa na krompir.
ZELENA SOLATA
Domača, brez česna.
Ne, nisem bila tako pridna, da bi že spet sladico pripravljala, vsak dan pa res nimam volje za to.
Sem se pa odločila pripraviti marmelado iz domačih hrušk, ki se imenujejo junijska lepotica. A ni lepo ime?
Marmelado sem naredila po tem receptu, edino malo več hrušk sem imela (eno kilo), dobila pa sem približno 1,5 litra marmelade. Zelo, zelo je okusna.
Ni komentarjev:
Objavite komentar