sreda

Jedilnik, 9. 3. 2016

Tokrat:
  • juha
  • tunini polpeti
  • riž
  • maslena koruza
  • regrat
TUNINI POLPETI
Tunino iz treh konzerv sem odcedila in potem meso z vilico nadrobili. Dodala sem nasekljan peteršilj, malo nasekljane čebule, pol razžvrkljane jajce, majonezo in drobtine. Oblikovala sem polpete in jih popekla v vroči ponvi.

RIŽ
Za prilogo sem skuhala riž, se mi zdi, da zelo paše k tem polpetom.

MASLENA KORUZA
Koruzo s pločevinke sem odcedila. V ponvi sem pogrela maslo in vanjo vsipala koruzo, da se je ogrela. Zraven pa sem vsakemu dala še en korenček z juhe.

REGRAT
Nabrala sem regrat prvič letos in ga najprej dobro umila. Si je treba kar cajt vzet. Naredila pa sem ga s kuhanim krompirjem, bučnim oljem in kisom. Mmmm.

Ni komentarjev:

Objavite komentar