petek

Jedilnik, 4. 3. 2016

Preprosto kosilo:
  • juha
  • popečen piščančji zrezek
  • ajdova kaša z gobicami
  • rdeča pesa
POPEČEN PIŠČANČJI ZREZEK
Takrat, ko ne vem kaj bi pripravila, pa se mi ne da nič ustvarjat, pripravim kar popečene piščančje zrezke. Meso samo narežem, solim in popečem v vroči ponvi. Hitro in enostavno. Pa še moji moški imajo to najraje.

AJDOVA KAŠA Z GOBICAMI
Skuhala sem kašo. V ponvi sem najprej popražila nasekljano čebulo. Zraven sem vsipala narezane rjave šampinjone in jih solila. Dodala sem peteršilj in malenkost timijana. En čas sem pražila, potem pa dodala še kašo.
Zraven sem postregla še korenček, ki sem ga skuhala v juhi in pa rdečo peso. Tudi to imajo moji najraje. Še posebej ta najmlajši jo mlati na polno. ;)


Ni komentarjev:

Objavite komentar