Danes:
- popečen piščančji zrezek
- pečen krompir
- fižolova solata
PIŠČANČJI ZREZEK
PEČEN KROMPIR
Krompir sem obelila in narezala na kocke. Solila sem ga, dodala mlado čebulo, tri stroke česna in zaseko ter ga spekla v pečici. Vmes sem ga enkrat malo premešala.
Navolila sem se že zelene solate, pa sem se odločila za fižol. Čez noč sem ga dala namakat, danes pa sem ga zjutraj skuhala in pustila, da se je ohladil. Fižolu sem dodala narezano mlado čebulo, mlad česen in redkvico, začinla pa sem s soljo, poprom, bučnim oljem, kisom in vodo. Prav pasalo je.
o, tole je pa spet eno super kosilo.
OdgovoriIzbrišiFižolova solata je zame sicer lahko samostojen obrok, pa kakšen v trdo kuhan jajček zraven.
Lp, Pika
Hvala. Oh, pri nas bi bila jaz deležna kar hudih pogledov, če bi samo solato dala na mizo. ;)
IzbrišiLp, Ana