sreda

Jedilnik, 10. 9. 2014

Danes:
  • goveja juha
  • kuhana govedina
  • pire krompir
  • kremna špinača
GOVEJA JUHA & KUHANA GOVEDINA
Kupila sem goveji kare (en kos) in ga dala kuhat skupaj z jušno zelenjavo. Upala sem na dobro juho in odlično meso. Juha je res bila odlična, meso pa, kljub temu, da je vrelo dve uri, ni bilo kuhano. Še vedno je bilo žilavo in kar malo neprijetno za jesti. Pa ne vem, ali je sem premalo časa kuhala, ali pa je kaj drugega na tej kuhani govedini, kar jaz ne obvladam. 

PIRE KROMPIR & KREMNA ŠPINAČA
Krompir sem pač naredila, tako kot se pač naredi pire. Čisto preprosto. Špinačo pa sem kar zamrznjeno kupila, da sem jo pogrela in na koncu dodala še kislo smetano. Odlično kosilo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar