ponedeljek

Jedilnik, 4. 8. 2014

Kosilo na hitro:
  • piščančji zrezek
  • kuhan krompir
  • tenstano zelje
  • solata
PIŠČANČJI ZREZEK
Pol fileja sem prerezala na pol, da sem dobla dva zrezka. Malo sem ju potolkla, solila in popekla z obeh strani. 

KROMPIR
Krompir sem obelila, narezala na kocke in ga skuhala v slani vodi. Takega smo ga tudi jedli in mi je kar pasalo brez kakršnihkoli drugih dodatkov.

TENSTANO ZELJE
Najprej sem popražila malo narezane čebule, dodala sem narezano slanino in na malo večje kose narezano zelje. Solila sem in tenstala. Pustila sem, da se je malo omehčalo. Proti koncu sem ga še čisto malo poprala. Odlično.

SOLATA
Malo paradajza, malo paprike, malo morka in malo luka. Čisto po domače.

Ni komentarjev:

Objavite komentar