Nekaj na žlico:
- boranja
BORANJA
Popraženemu mesu sem dodala narezan paradižnik in čez čas zalila z jušno osnovo (mi je ostala od včeraj). Počasi sem kuhala in vmes občasno premešala. Dodala sem še malo paradižnikove mezge.
Enkrat vmes sem not vsipala še korenček in fižol (stročji in lušeni). Pa še z majaronom sem začinila. Ko je bilo kuhano, pa smo šli jest. :) Zraven pa kar kruh. Mmm.
Kako si pridna!!
OdgovoriIzbrišiKuhaš s polno paro, kompleten jedilnik z juho vred....zraven pa še pišeš blog!
Meni ne bi uspelo, pa imam kar veliko časa ;)!
Zdaj greva tudi midva z možem na dopust....dolgo sem čakala :)
Dobro kuhaj še naprej! Idej imaš veliko!
Lp, D.
Draica, hvala za pohvalo. Meni je kuhanje užitek, pisanje bloga pa hobi. Si pač vzamem čas. :)
IzbrišiUživajta na dopustu. Naj vama sonček sije. :)
Lp, Ana