Danes:
- juha
- lazanja z melancani
- solata
JUHA
LAZANJA Z MELANCANI
Ko je bilo meso skoraj gotovo, sem zalila s paradižnikovo kašo in še malo pokuhala.
Jena posodo sem namastila z olivnim oljem in na dno najprej nadevala malo jajčevca (drugače kot v receptu), prekrila z mesom, pa spet jajčevec, meso in jajčevec. Doma sem imela samo mocarelo, tako da sem to potrosila po lazanji in dala pečt v ogreto pečico na 200 stopinj. Pekla sem 20 minut. Bilo je zelo dobro, a skoraj malo preveč. Sva se morala na koncu kar potruditi, da sva vse zmazala.
Domača solata, sicer ne z mojega vrta, a kljub temu domača. Še polža sem notri našla, ko sem jo trebila. Bolj sveže ne moreš dobiti;)
Začinila sem jo s česnom, bučnim oljem, kisom, soljo in vodo. As usual.
Ni komentarjev:
Objavite komentar