tag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post732770527050087976..comments2023-06-22T13:43:23.322+02:00Comments on Kosila za vsak dan: Kiš z zelenjavo, popečeni piščančji trakovi in solataAnahttp://www.blogger.com/profile/08775325387274120812noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-34327820116002897372013-07-03T07:55:02.933+02:002013-07-03T07:55:02.933+02:00Hvala za pohvale. Se trudim, se trudim :) Saj moja...Hvala za pohvale. Se trudim, se trudim :) Saj moja dva fanta cenita in hvalita moje kuharske mojstrovine; kaj pa jima drugega preostane?! ;)<br /><br />A še ne veš, da moraš vedno na svoj kos mesa napisat svoje ime? In seveda javno razglasiš, da je na tem kosu tvoje ime. :) Tak se to dela v večjih družinah. <br /><br />Kiš sem spekla po navodilih, pa se testo ni glih tak fejst rumenkasto-rjavo zapeklo kot sem pričakovala. Je pa kljub temu bilo odlično.Anahttps://www.blogger.com/profile/08775325387274120812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-2384376261190684422013-07-03T05:30:43.256+02:002013-07-03T05:30:43.256+02:00OLAAAAA MADAM!!! Muaaa objemov in cmokov polno koš...OLAAAAA MADAM!!! Muaaa objemov in cmokov polno košaro. Sem manjkal zadnje dni, saj me je zacumpralo druženje v ART KAMPU in FESTIVAL LENT. Poklon do prstekov na nogah za tale jedilnik. Za solato bi zaducnil koga :>, za piščančeka lomim rokice (še sedaj travma od lanskega piknika, ko sem si tako lepo prinesel CELO bedračo od tetke kurike, čakal kot tele da se je spekla; seveda vemo da bi morala prva na žar, a naš CHEF...hmm well, a na koncu ostal brez :(. Nekdo jo je nonšalantno izmknil. Od sedaj vedno vžgem lastništvo v meso :>), KIŠ pa je nekaj tako preprostega in finega da bom kar ostal prijazen in nič lomil, ali moril ;).<br />Edino kar bode je ta SILNA, SILNAAA belina KIŠA. Kako to? Nimate radi zapečeno, ali ste, PREPROSTO NAPISANO, bili lačni kot VOLK in se vam ni dalo čakat? ;). Nestrpneži, hihi<br /><br />POHVALE in POLJUBČKE pa ob takšnih jedilnik iz strani močnejšega dela HIŠE ne SME NIKAKOR MANJKAT. Njaaaaaam!!! Res super kuhate. Različno, simpatično, z ljubeznijo (kar je pa najbolj pomembno!)MBrandohttps://www.blogger.com/profile/01784954191924328134noreply@blogger.com