tag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post6309038981987399867..comments2023-06-22T13:43:23.322+02:00Comments on Kosila za vsak dan: Jedilnik, 30. 3. 2014Anahttp://www.blogger.com/profile/08775325387274120812noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-46442518589935172782014-04-01T21:20:48.899+02:002014-04-01T21:20:48.899+02:00To bo verjetno kar pravi odgovor. Jaz res velikokr...To bo verjetno kar pravi odgovor. Jaz res velikokrat pustim vreti in ne brbotati. Bom upoštevala nasvet. Hvala.Anahttps://www.blogger.com/profile/08775325387274120812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-83102554831887885202014-04-01T20:27:41.168+02:002014-04-01T20:27:41.168+02:00Sprašuješ se glede juhe. Moja mama mi je vedno gov...Sprašuješ se glede juhe. Moja mama mi je vedno govorila, da če bo juha premočno vrela, bo motna. Jaz jo pustim, da zavre, potem pa znižam, da samo malo "brbota". Če je pa še kakšen drugi vzrok, pa ne vem. :)ateninahttps://www.blogger.com/profile/03648851538792057004noreply@blogger.com