tag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post4526936110923189367..comments2023-06-22T13:43:23.322+02:00Comments on Kosila za vsak dan: Jedilnik, 19. 3. 2014Anahttp://www.blogger.com/profile/08775325387274120812noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-53839259699893931422014-03-23T13:54:39.440+01:002014-03-23T13:54:39.440+01:00Atenina, hvala. Poskusi, po mojem ti ne bo žal.Atenina, hvala. Poskusi, po mojem ti ne bo žal.Anahttps://www.blogger.com/profile/08775325387274120812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-54236558555125690242014-03-20T22:24:02.596+01:002014-03-20T22:24:02.596+01:00Hvala za odgovor. Ga bom tudi jaz sedaj kdaj nared...Hvala za odgovor. Ga bom tudi jaz sedaj kdaj naredila brez blanširanja, saj so mi tvoje priprave všeč. In tudi mene ne moti, če je malo trši, pa še hrustanje mi je všeč. :)ateninahttps://www.blogger.com/profile/03648851538792057004noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-41173063476279181372014-03-20T08:38:59.788+01:002014-03-20T08:38:59.788+01:00Včasih sem blanširala, potem pa sem probala brez i...Včasih sem blanširala, potem pa sem probala brez in mi je tudi všeč. Mogoče malo bolj trdi ostanejo listi, ampak mene to ne moti. Če pa je potrebno, pa tudi jaz ne vem. :)Anahttps://www.blogger.com/profile/08775325387274120812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-55830101948810196412014-03-19T21:19:29.399+01:002014-03-19T21:19:29.399+01:00Mene pa zanima, če ti ohrovta nikoli malo ne pokuh...Mene pa zanima, če ti ohrovta nikoli malo ne pokuhaš - blanširaš. Jaz sem že veliko receptov pregledala, ker tudi sama nisem vedela, in večinoma je tako. Sedaj delam tako tudi jaz, ne vem pa, ali je res potrebno. :)ateninahttps://www.blogger.com/profile/03648851538792057004noreply@blogger.com