tag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post2180980810659152411..comments2023-06-22T13:43:23.322+02:00Comments on Kosila za vsak dan: Jedilnik, 25. 11. 2013Anahttp://www.blogger.com/profile/08775325387274120812noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-47966950932648609672013-11-26T07:09:30.290+01:002013-11-26T07:09:30.290+01:00Jaz rebra vedno pečem v pečici, tako je bolj enost...Jaz rebra vedno pečem v pečici, tako je bolj enostavno, ker jih ni potrebno nonstop nadzorovati. V ponvi jih je potrebno obračati, da se ne zažgejo preveč in, kot praviš, so bolj dušene kot pečene.Anahttps://www.blogger.com/profile/08775325387274120812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-118398060737487152013-11-26T06:42:03.335+01:002013-11-26T06:42:03.335+01:00REBERCA, REBERCA...včasih prav pašejo. OBVEZNO zar...REBERCA, REBERCA...včasih prav pašejo. OBVEZNO zarezana po vrhu, da lepo HRUSTA ko daš jih v usta :D<br /><br />Povejte, pečete kdaj v ponvi? Jaz sem jih enkrat pa so bile super, a nekako se mi zdi da pa ne morem naredit ZAPEČENIH. Bolj so dušene in MLJAAAASK mehke, da kar padejo iz kosti, ampak manjka tisti EXTRA CRUNCH.<br />Kaj menite? Bi se dalo?MBrandohttps://www.blogger.com/profile/01784954191924328134noreply@blogger.com