tag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post2170453285658054356..comments2023-06-22T13:43:23.322+02:00Comments on Kosila za vsak dan: Jedilnik, 18. 8. 2014Anahttp://www.blogger.com/profile/08775325387274120812noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-83901875454003910462014-08-19T09:45:57.128+02:002014-08-19T09:45:57.128+02:00Meni pa je ravno to všeč pri matevžu, da je tako &...Meni pa je ravno to všeč pri matevžu, da je tako "lepljivo", če uporabim tvoj izraz.<br />Moja dva moška pa rada jesta vse, čeprav klobasa pa je le klobasa. :)<br /><br />lp, AnaAnahttps://www.blogger.com/profile/08775325387274120812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-3975143480877445382014-08-19T08:51:56.447+02:002014-08-19T08:51:56.447+02:00Samo dobronameren nasvet:
pire, matevž...nikolo ne...Samo dobronameren nasvet:<br />pire, matevž...nikolo ne delaj s paličnim mešalnikom, ker pride kot lepilo.<br />Raje ga pretlači s tisto tlačilko, ki je temu namenjena.<br /><br />Vseeno pa dobro kosilo tudi danes. Moj mož bi sicer planil samo po kranjski....saj veš, moški. :)<br /><br />Lp, PikaAnonymousnoreply@blogger.com