tag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post1973783036321816422..comments2023-06-22T13:43:23.322+02:00Comments on Kosila za vsak dan: Jedilnik, 25. 10. 2013Anahttp://www.blogger.com/profile/08775325387274120812noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-89109529695169090392013-10-27T10:56:59.594+01:002013-10-27T10:56:59.594+01:00Seveda bom poročala, ko bo ta jed na vrsti. :)Seveda bom poročala, ko bo ta jed na vrsti. :)Anahttps://www.blogger.com/profile/08775325387274120812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-3463032331949142062013-10-26T07:45:10.220+02:002013-10-26T07:45:10.220+02:00Tako je...prezrlci, za nas NOSTALGIKE! Da, probajt...Tako je...prezrlci, za nas NOSTALGIKE! Da, probajte in poročajte. Morda še malo cvetače poleg z prezrlci in ena bedrčka ali letančka pa HOP HOP. Solata pa seveda...NE SME MANJKAT!! Saj veste, kakšna ljubitelja sva :D<br /><br />Komaj čakam da sprobate...PAPA<br />MBrandohttps://www.blogger.com/profile/01784954191924328134noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-69056953111356883082013-10-26T07:09:30.966+02:002013-10-26T07:09:30.966+02:00MBrando, hvala za tvoje predloge. Res se mi zdi šk...MBrando, hvala za tvoje predloge. Res se mi zdi škoda neko močno omako narediti in s tem popolnoma zakriti okus in videz teh odličnih rezancev. Po mojem bi bilo zelo dobro probat rezance s popraženimi drobtinami (saj so to prezlci?) in zraven kakšna pečena bedrca. Mislim, da bom kar to naslednjič sprobala.Anahttps://www.blogger.com/profile/08775325387274120812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8670296604010227331.post-38952166943596481902013-10-26T06:43:20.377+02:002013-10-26T06:43:20.377+02:00Dobro in utemeljeno vprašanje!! Hmm, hmmm, predvse...Dobro in utemeljeno vprašanje!! Hmm, hmmm, predvsem predlagam nekaj ČIMBOLJ naravnega. Morda samo lepo kakšna popečena rebrca ali pa bremza. Njam. Lepo bi se tudi podala nežna skuta v asketski porciji in da se zapečejo. Narediš sladko variatno. Bi znalo biti sila okusno in zanimivo.<br />Šlo bi tudi čisto preprosto, pa probaš vmešat jajček in kanček popražene čebule. Jajček naj je majhen in ne tisti ZA FRIŠTIK. Tako da bo okus ostal.<br />Seveda pa kakšna pusta (le kanček mokra) omakica s trakci meseka. Bi znalo tudi pasat.<br /><br />Ampak nikakor preveč vsega, saj je pomembno da okus ostane. Zanima me tudi opcija z popraženimi prezlci. NjamsiMBrandohttps://www.blogger.com/profile/01784954191924328134noreply@blogger.com